Преминете към основното съдържание

Чанта Balenciaga, която ще ви зареди с настроение

Усмихнете се най-после, де!

Ние сме непоправими оптимисти и във всяка ситуация с нетърпение търсим възможност да бъдем щастливи. По всяко време и навсякъде. Дори когато става въпрос просто за нова чанта. Но неоновата чанта Balenciaga в никакъв случай не е просто чанта. Тази "пухкавелка" в свеж нюанс на лимон буквално зарежда с енергия и кара дори тези, които не знаят къде да избягат от проблемите, да се усмихнат. Цветотерапията прави чудеса, ако вътрешно промените настроението си, проявите находчивост и въображение.

На официалната страница на марката в Instagram снимката на чантата е допълнена със забавна илюстрация, която очевидно се отнася до темата на цялата 2020 г. - пандемията от коронавируса. Едноокото „чудовище” наподобява на изображението на вируса COVID-19.

В случай, че не намирате чантата за най-практичната на света, винаги можете да я използвате за възглавница и да я сложите под главата си, ако внезапно ви се доспи.

Още по етикети

Balenciaga , дамска чанта
messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser