Преминете към основното съдържание

Чарлийз Терон и Том Харди не се понасят

Двамата заснеха заедно филма "Лудият Макс"
Чарлийз и Том
Чарлийз и Том © Getty images

В едно от последните си интервюта красавицата Чарлийз Терон призна, че й е било изключително трудно да работи с британския си колега Том Харди, с когото заснеха кинохита "Лудият Макс: Пътят на яростта". Двамата работиха рамо до рамо цели девет месеца, които са били ужасни що се отнася до симпатиите им един към друг.

"От това, което чувам, той не се държи по този начин по време на снимките на всичките си филми. Дори бил много приятна компания", споделя южноафриканката. "Може да се каже, че филмът стана толкова добър, защото и двамата страдахме по време на съвместната си работа. А героите ни бяха в същата позиция. Може би, ако бяхме приятели, филмът щеше да е 10 пъти по-лош."

Чарлийз обяснява още, че поведението на Том като героя му Макс било еднакво на снимачната площадка и извън нея. Едва след края на работата той й изпратил бележка с надпис: "Ти си истински кошмар, НО освен това си и невероятна. Някакси ще ми липсваш. С обич, Томи."

По думите на режисьора на "Лудият Макс: Пътят на яростта", още от пръв поглед Чарлийз и Том искали буквално да се разкъсат, каквато е и първата среща между героите им в лентата.

Автор: Ирена Късметска

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser