Преминете към основното съдържание

Чарлийз Терон се завръща като злата мащеха на Снежанка

Кристен Стюарт не се появява в лентата
Чарлийз Терон
Чарлийз Терон © universal

Въпреки красотата си, Чарлийз Терон умело пресъздава отрицателни герои и не се притеснява да се загрозява в името на изкуството.

След уникалното си превъплъщение във филма „Чудовище“, за което грабна Оскар, тя влезе в образа на Злата кралица в екранизацията на приказката за Снежанка - „Снежанка и ловецът“. Лентата се появи на екраните през 2012 г, а в другите главни роли влязоха Кристен Стюарт и Крис Хемсуърт.

Феновете на филма вече бяха зарадвани с новината, че през 2016 г. ще излезе още един филм, който обаче ще върне зрителите години преди войната на Кралица Равена със Снежанка и Ловеца.

В лентата „Ловецът: Ледената война“ Чарлийз се изправя срещу Крис Хемсуърт. За съжаление на феновете на Кристен Стюарт, тя не е част от каста. Той обаче е съставен от други звезди - Емили Блънт и Джесика Честейн.

© universal, Крис Хемсуърт

Кратък тийзър с най-любопитните моменти от филма вече обиколи мрежата, а феновете са в екстаз. Още след първия филм пък продуцентският екип единодушно реши, че Кристен няма да бъде част от втората лента, след като гръмна скандалът за изневяра между нея и режисьора Рупърт Сандърс.

Това доведе до разбиването на връзката на актрисата с Робърт Патинсън и до края на брака на Рупърт.

Автор: Ирена Късметска

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser