Преминете към основното съдържание

Чарлийз Терон си хвана ново звездно гадже

Актрисата се залюби с Крис Мартин
© getty images

Две години след раздялата си с актьора Шон Пен, Чарлийз Терон изглежда отново е на крилете на любовта. Според американските медии сексапилната блондинка има връзка с фронтмена на Coldplay Крис Мартин, който беше женен за колежката й Гуинет Полтроу. 

Любопитното е, че именно Гуинет е била тази, която е запознала бившия си мъж с новата му половинка. Двете актриси са приятелки от много години и според Полтроу двамата с Крис биха си паснали перфектно. 

Влюбените вече са били на няколко срещи и на 29 април дори са посетили заедно благотворително събитие. Там обаче те предпочели да не дават излаз на чувствата си, за да не будят излишно любопитство. Близки до Чарлийз и Крис споделят, че двамата имат много общи неща помежду си – те са самотни родители, напълно отдадени на децата си, амбициозни са в кариерата, освен това сериозно са се отдали на благотворителна дейност. 

Припомняме, че Терон излизаше с Шон Пен в периода 2014-2015 г., като двамата дори имаха планове да се оженят и да бъдат семейство. Малко след раздялата им, актрисата, която вече имаше осиновен син Джексън, стана майка и на момиченце - Огъст. 

Крис пък беше женен за Гуинет в продължение на 11 години. Двамата са родители на две деца - син Моузес и дъщеря Епъл. Въпреки нелеката им раздяла, екссъпрузите съумяха да запазят добри отношения помежду си и дори продължават да се събират по семейни празници. 

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser