Преминете към основното съдържание

Чарлийз Терон: „Съжалявам, хора! Аз едва сега започвам“

Това каза актрисата на Hollywood Film Awards вчера
© getty

Вчера на Hollywood Film Awards Чарлийз Терон бе удостоена с почетното отличие за постижения в кариерата. Наградатa й бе връчена от миналогодишния носител – Никол Кидман. Чарлийз (44) сподели, че в първия момент си е помислила, че това е някаква грешка (някак по-логично е такава награда да се дава на актьор в по-напреднала възраст), а в речта си се пошегува с думите: „Не, никъде няма да ходя. Съжалявам, хора! Аз едва сега започвам!“.

Двете актриси, носителки и на „Оскар“, си партнират в „Bombshell“ – филм, разказващ за събитията около секс скандала във Fox News, след който изпълнителният директор Роджър Ейлс е принуден на напусне. Премиерата е на 20 декември. Терон, която е и продуцент на филма, спомена в речта си смелите жени от Fox News, които са рискували кариерата си, за да постъпят правилно. В „Bombshell“ ще видим и Марго Роби, а в ролята на Ейлс е Джон Литгоу.


ЧАРЛИЙЗ ТЕРОН ОБЯСНИ ЗАЩО НИКОГА НЯМА ДА СЕ ОМЪЖИ


Някои от заглавията, с които свързваме Терон през последните години, са „Прометей“, „Снежанка и Ловецът“, „Атомна блондинка“, „Тъли“ (на последните два тя е и продуцент). Ако искате нещо по-старо, но златно, припомнете си „Адвокат на Дявола“, където красивата актриса играе редом до Ал Пачино и Киану Рийвс.

Знаем, че Чарлийз Терон умее до такава степен да се превъплъщава в образите, че понякога дори ни е трудно да я разпознаем. И сега нещата са подобни (Терон влиза в ролята на Мегън Кели), гледахте ли трейлъра? По всичко личи, че няма да останем разочаровани и този път.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser