Преминете към основното съдържание

Чарлийз Терон в новия филм за Лудия Макс

В пост-апокалиптичния екшън красивата половинка на Шон Пен е в ролята на боен командир

Нямаме търпение да видим тази апокалиптична филмова картина - „Лудия Макс: Пътят на яростта“ 120 минути с историята на Макс Рокатански, чието бурно минало го преследва и той отново влиза в ролята на последна надежда за спасение на хората, срещнали го по пътя му. Режисьорът Джордж Милър избира феноменалната Чарлийз за ролята на Ярост, командир на отряд от бойци, бягащи от гнева на тираничния Джо Безсмъртни. Нямаме търпение да ви покажем трейлъра.

Освен че ще видим Чарлийз Терон в необичаен образ, мъжественият и харизматичен Том Харди с лекота се справя с всички трудности, ще ни изненада и интересния грим на Никълас Холт, а също и прекрасната Роузи Хънтигтън-Уайтли, Зоуи Кравиц и Рейли Кио.

И разбира се ще затаяваме многократно дъх с вледеняващи автомобилни гонки, спецефекти и престрелки – неотменима част от филмите в поредицата, които не оставят никого равнодушен.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser