Преминете към основното съдържание

Чарлийз Терон е без мъж вече 5 години

Актрисата обясни защо не се е срещала с никого след Шон Пен

Последната сериозна връзка в живота на Чарлийз Терон беше с актьора Шон Пен. Според слуховете двамата дори имали намерение да се оженят, въпреки че самата актриса отрича това. Когато идилията на Терон и Пен приключи през 2015 г., Чарлийз се съсредоточи върху отглеждането на двете си осиновени деца и напълно забрави за срещи с мъже. Наскоро в интервю с колежката си Дрю Баримор, тя разказа защо е сама през цялото това време.

„Животът ми с децата и с невероятното ми семейство е прекрасен. Мога честно да кажа, че не се чувствам самотна - сподели актрисата. - Когато децата се появиха, те не промениха нито един от моите интереси или аспекти в живота. Все още съм в бизнеса! Мисля, че приоритетите се променят с времето. Да си родител е голяма работа. В края на деня си лягам и си мисля, че не бих искал този ден да е по-различен. ”

В по-ранно интервю за шоуто на Хауърд Стърн актрисата разкри, че никога не се е стремила към брак. „Никога не съм искал да се оженя. Кълна се в живота на децата си, никога не съм била самотна и никога не съм се чувствала така - призна Терон. - Обичам да ходя на срещи, но не знам дали някога ще мога да живея отново с някого. Честно казано, на бъдещия ми ухажор може да му се наложи да си купи къща до мен. Не знам дали някога мога да го направя отново, твърде стара съм за това. "

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser