Преминете към основното съдържание

Чарлз казал на Даяна, че е гей

Твърди се, че кралят саркастично споменал това на лейди Ди, за да я накара да спре да търси ласки от него.

На 8 ноември предстои да излезе книгата „Кралят: Животът на Чарлз III“. В нея Кристофър Андерсен споделя пикантни подробности от семейния живот на Чарлз и Даяна. Според авторът отношенията между съпрузите били толкова обтегнати, че охранителите им били сериозно притеснени да не се наранят един друг.

Андерсен описва епизод, в който Даяна преследвала съпруга си „по коридорите, нагоре по стълбите и от стая в стая Хайгроув Хаус и крещяла „Защо не спиш с мен?“. Според запознати бъдещият крал спрял всякакъв интимен контакт със съпругата си след раждането на сина им Хари през 1984 г. и Даяна отчаяно се опитвала да разбере на какво се дължи това.

В отговот Чарлз подметнал саркастично: „Не знам, скъпа. Мисля, че може да съм гей.“

В книгата се твърди, че по време на един от поредните скандали Чарлз настоял жена му да се отнася към него с полагащото му се уважение.

"Знаеш ли кой съм аз?“ попитал я той. „Даяна отговорила, че той е „шибано животно“, пише Андерсен. „Ти никога няма да бъдеш крал!“, извикала тя. „Уилям ще наследи майка ти. Ще се погрижа за това."

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser