Преминете към основното съдържание

Черен печат: Защо звездите не искат да са приятели с Меган и Хари

Херцозите на Съсекс така и не успяват да се сближат с много звезди, въпреки, че Меган упорито се опитва да събере широк приятелски кръг от знаменитости.

На сватбата на принц Хари и Меган Маркъл през 2018 г. присъстваха голям брой знаменитости - нещо нехарактерно за повечето кралски тържества. По-късно, когато херцозите на Съсекс се преместиха в Калифорния в началото на 2020 г., наблюдатели стигнаха до заключението, че поканата на звездите е била един вид „застраховка за бъдещето“. Херцогът и херцогинята продължават да бъдат приятели с много известни личности, но не всички им отвръщат с взаимност.

Според кралски коментатор звездните приятели, които Меган и Хари имат, също може да се дистанцират от тях в бъдеще. Докато все още работеше като актриса, Маркъл нямаше много приятели сред най-известните си колеги. Но в момента, в който се омъжи pа принц Хари, изведнъж в приятелския й кръг се появиха много звездни имена. Приянка Чопра, Джордж и Амал Клуни са нейни ревностни защитници. Меган е близка със Серина Уилямс, а съседи на херцозите на Съсекс в Монтесито са Кейти Пери и Орландо Блум, Роб Лоу и Опра Уинфри. Опра не само направи скандалното интервю с кралската двойка, но и реализира телевизионен проект с принц Хари тази година. Но кралският коментатор Нийл Шон твърди, че в бъдеще от интереса на знаменитостите към херцога и херцогинята може да не остане и следа. Според него, ако знаменитостите имат възможност, те биха предпочели да са по-близки с други членове на кралското семейство, като принц Уилям и херцогиня Катрин например.

„Звездите са много непостоянни“, казва Шон. „Те се стремят да се привържат към всичко, което е модерно в определен момент. Много от тях добре си правят сметка до какво би им донесло едно приятелство – било то с Хари или с Уилям. И мнозина биха заложили пари на факта, че в бъдеще ще има само един крал и този крал, разбира се, ще бъде Негово кралско височество херцогът на Кеймбридж, принц Уилям. "

Експертът посъветва херцозите на Съсекс да „се насладят на момента, в който хората искат да бъдат близки с тях“. „Що се отнася до бъдещето, смятам, че ако някоя звезда получи възможност да се представи пред кралското семейство или да гостува в Бъкингамския дворец за някоя церемония по награждаване, определено ще го предпочете пред който и да било хотел в центъра на Манхатън.“

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser