Преминете към основното съдържание

Черил Версини иска бебе от младото си гадже

Отношенията им са сериозни въпреки 10-годишната разлика във възрастта
Черил и Лиъм
Черил и Лиъм © Instagram

Макар че Черил Версини вече има два провалени брака зад гърба си, вторият от които все още не е приключил официално, това не й пречи да мечтае за семейство. Изглежда новото й гадже - певецът от One Direction Лиъм, е мъжът, който може да й го осигури. Според британските медии двойката вече е споделила намеренията си да има бебе и съвсем скоро ще започнат с опитите певицата да зачене.

Плановете им за пореден път показват, че разликата във възрастта помежду им, която е от 10 години и е в полза на Черил, изобщо не ги притеснява. Дори напротив. След като направиха официален дебют като двойка през декември миналата година, изпълнителите са неразделни.

„Отношенията между Черил и Лиъм са много сериозни и двамата дори вече споделиха с най-близките си приятели, че искат да имат семейство. Въпреки че в момента са в период на меден месец, тя определено вижда бъдеще на отношенията им. Черил мечтае да стане майка. Преди това обаче иска да приключи с развода и да започне на чисто новия си живот“, разкри приятел на Лъам.

Автор: Ирена Късметска

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser