Преминете към основното съдържание

Черна красота

С тези продукти ще се превърнете в грим виртуоз

За черния цвят в грима няма сезон и тенденция и това го прави задължителен в козметичния несесер с декоративна козметика. С някои акценти в черно се постига бързо и лесно внушаваща визия.  

© IMaxTree, Alexander Wang F14

Очна линия

Тя е може да е опушена, лека, с блясък, тънка, плътна, извита.... Но е задължителна за драматичен грим в черно! С иновативната очна линия Dramatic Line на SEPHORA перфектната линия е на едно движение разстояние.

За по-опушена и различна визия, можете нанесете малко черни сенки на ръба на очната линия.

Сенки за очи 

Черните опушени очи можете да постигнете лесно и бързо с тези силно пигментирани, но изключително лесни за нанасяне сенки от колекцията Artist Shadow на MAKE UP FOR EVER. Предпочитаме ги с матов финиш, за да не утежняваме излишно и без това силния грим. Ще ги откриете в SEPHORA.

За истински опушен ефект не забравяйте да минете върху нанесените сенки с обемна, пухкава четка.

Спирала

Разбиваме мита, че колкото по-голяма е четката на спиралата, толкова по-обемни са миглите. Според MAX FACTOR истината е точно обратната, а доказателството е новата им спирала Masterpiece Transform. Тясната сърцевина и късите власинки на четката са специално проектирани, така че да покрият всяка мигла още от първото нанасяне и да придадат наситен обем. 

За още по-изразителен поглед, не забравяйте преди спиралата да извиете миглите. Ако обаче нямате миглоизвивачка под ръка, поставете показалец под горните мигли, затворете очи, притиснете и готово!

Лак за нокти 

Тъмен, по-тъмен, черен – такъв е маникюрът, който харесахме за този сезон. Имаме перфектното оръжие за постигането му и това е този пастелен черен лак на SNB. 

За да избягате от готическата стилистика, нанесете лака върху къс, квадратно оформен маникюр.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser