Преминете към основното съдържание

Черното е новото черно: 47 доказателства на дизайнерите

Галерия
Толя Стоянова / Снимки: IMaxTree

Забравете за мита, че черното е безхарактерен цвят, лишен от емоции. Това не е така! Изразява увереност и определено е един от най-елегантните, чувствителни и сексуални цветове. Винаги ще заема челно място в тренди класациите, без значение от сезоните. Съблазнителен е и създава атмосфера на тайнственост. Показва потребност от независимост и свобода.

Според психологията дамите, които предпочитат черния цвят, искат да подчертаят своята изключителност и индивидуалност. Характеризират се със силен и властен характер.

Японският моден дизайнер Йоджи Ямамото е казал, че "черният цвят е едновременно скромен, но и велик". И още: "Черното е леко, закачливо и загадъчно. Но на първо място черното казва: "Аз не те притеснявам, не ме притеснявай и ти!".

По време на представянето на новите пролетно-летни колекции Balenciaga, Balmain, Chanel, Dior, Giorgio Armani и Herrera ни впечатлиха с модните си находки в черен цвят. Видяхме разнообразни стайлинги, които ни вдъхновиха и ни напомниха, че той е класика, която не избледнява.

В галерията ни ще намерите 47 доказателства, взети директно от модния подиум, които ще ви убедят в това.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser