Преминете към основното съдържание

Червеното палто в total look

Как да носим цветa на страстта от глава до пети
Max Mara; палто и обувки H&M
Max Mara; палто и обувки H&M © Imaxtree; архив на марката

Ако трябва да оцветим тази есен, то тя категорично ще бъде в червено. Неговите нюанси завладяха модния подиум и ще го носим в елегантен total look с цялата страст и огън, които отключва в нас. Да, ние със сигурност го предпочитаме горещо!

Забъркваме рецептата на новия сезон, като взимаме едно червено палто, което би ни било достатъчно, за да се откроите сред сивотата на града, но за да бъдете още по-категорични в специалното си отношение към този ярък цвят смело сложете под него блуза и пола в неговите нюанси. Нека аксесоарите също бъдат в червено. Някои биха казали, че комбинациите от цвят в цвят са скучни или издават липса на въображение, но червеното е всичко друго, но не и скучно. И може би дизайнерите, които през лятото наложиха жълтото и фуксията като повелители на палитрите от ярки тонове, то сега избират цвета на страстта, за да добавят топлота, но и дързост в хладните месеци.

Ако все пак не ви допада идеята за total look, може да комбинирате червеното в класическа комбинация с черно или бяло или да експериментирате с лилаво, оранжево или жълто, особено когато става въпрос за аксесоарите. 

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser