Преминете към основното съдържание

Честит рожден ден, L'Oreal Professionnel!

Марката отпразнува своята 110-годишнина с артистично коафьорско шоу

L'Oréal Professionnel България отпразнува своята 110-та годишнина с мащабното артистично шоу Hair Fashion Tour Bulgaria 2019, в което участваха някои от най-добрите професионалисти в сферата на фризьорството. Програмата, вдъхновена от темата La Frenchпродължи цели 5 часа, а на сцената имаше изградена впечатляваща реплика на Айфеловата кула.

„Ако трябва да определя L'Oréal Professionnel с две думи, то това са време и мащаб. Време да създадем истинска традиция и мащаб, за да можем да превърнем идеите си в мисия и реално да променяме света около себе си“ – с тези думи откри събитието търговският директор на марката за региона Адриа-Балкан, Велина Петрова. През 2019 година екипът на L'Oréal Professionnel отбелязва още два важни повода – 10 години Академия L'Oréal България и 10 години от създаването на революционната боя за коса INOA.

Търговският директор на марката за региона Адриа-Балкан, Велина Петрова

На L'Oréal Hair Fashion Tour Bulgaria 2019 бяха представени и ключовите иновации на марката през 2019 година. През април на родния пазар ще дебютира истинска революция в боята за коса с името Botanea, която е със 100% растителни съставки! Продуктът е резултатът от 10-годишни проучвания и цели да отговори на желанието на потребителите да използват натурални продукти, създадени с устойчив за природата подход.

Друга дългочаквана иновация от L'Oréal Professionnel е мобилното приложение Style My Hair, което дава ново измерение на преживяването във фризьорския салон – и за клиентите, и за фризьорите. Специална 3D технология позволява да се изпробват различни цветове на косата от потребителите в реално време, а в съвсем близко бъдеще фризьорите ще имат достъп до специален дигитален каталог с цветове, съвети и рецепти, свързани с боите за коса. Приложението Style My Hair черпи вдъхновение от социалните мрежи Pinterest и Instagram, за да пренесе фризьорската професия в нова, дигитална ера. То вече е налично за мобилни устройства с операционни системи Android и iOS.

Победиталката в конкурсa Style & Color Trophy Моника Иванова

На събиетието стана ясен и българският победител в конкурсa Style & Color Trophy, който се проведе за първи път у нас. Моника Иванова е името на родната финалистка, която ще премери сили с най-добрите коафьори на интернационалния финал на престижното състезание в Париж.

Десетки фризьори от цялата страна взеха участие в специалния модул "Ф Фактор", който цели да разкрие и провокира артистичността. На сцената на Hair Fashion Tour Bulgaria 2019 екипите представиха пет от емблематичните колекции в историята на L'Oréal Prefessionnel в нов, модерен прочит. Топ фризьорите в страната, част от екипа на ID Artists показаха тенденциите в цветовете, техниките за оцветяване и стайлинг визиите за пролет-лято 2019, разделени в четири тематични части – от Street Styling до Haute Couture.

Кулминация на Hair Fashion Tour Bulgaria 2019 беше зашеметяващото шоу на тема „Генезис”, представено от едни от най-добрите професионалисти в страната, част от артистичния екип на Haute Coiffure Francaise – Васил Атанасов, Вени Игнатова и Волена Рангелова. Създадено специално за годишнината на L'Oréal Professionnel, то бе посветено на красотата на жената от древността до бъдещето – истински спектакъл, съчетаващ талант и усещане за стил.

Но това не е всичко! Освен с много красота, L'Oréal Professionnel изненада гостите си е с качествена музика. Изненада бе събирането на сцената на бандата D2 с техния ексвокалист Дичо. Заедно те изпяха култовото парче „100 години“, както и още песни с настоящия фронтемен на групата Дидо.

Финалът на Hair Fashion Tour Bulgaria 2019 беше поставен от бляскаво парти, организирано специално за гостите на събитието.

Вижте още впечатляващи снимки от събитието в галерията.

 

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser