Преминете към основното съдържание

Честито! Мила Кунис е бременна за втори път

Двамата с Аштън Кътчър имат дъщеря Уайът
Мила и Аштън намират време да се позабавляват
Мила и Аштън намират време да се позабавляват © Getty images

20-месечната дъщеря на Мила Кунис и Аштън Кътчур - Уайът, тази година ще стане кака, тъй като майка й е бременна с второ дете. След като новината, че актьорската двойка е в очакване на още един наследник, обиколи медиите, говорителят им официално я потвърди.

Той обаче предпочете да не дава повече подробности, включително дали бебето ще е момченце или момиченце, както и в кой месец точно е актрисата. 

© Instagram, Мила, Аптън и Уайът като бебе

Мила и Аштън станаха родители на дъщеря си Уайът през октомври 2014 г. Те решиха да се оженят на тайна сватба през юли 2015 г. Това е първи брак за актрисата и втори за съпруга й, който беше женен за колежката си Деми Мур в продължение на 8 години. 

Наскоро в интервю Мила сподели, че откакто е станала майка е сменила приоритетите си. И докато преди е била егоист и се е интересувала само от себе си, то днес Уайът е най-важният член на семейството.

Е, скоро братчето или сестричето й също ще изисква цялото внимание на родителите си. 

Автор: Ирена Късметска

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser