Преминете към основното съдържание

Четири правила за обувките през пролетта и лятото, които смело да нарушим

От маратонките с копринени рокли до грубите чехли с тюлени поли – свободата е над всичко! Преоткрийте я с новата колекция на Deichmann

Доказателството, че напролет се събуждаме за нов живот, е в модните експерименти, които ни дават свободата да усетим слънчевите лъчи и безгрижните летни дни на макс. Цялото ни съзнание по това време на годината е обзето от чувството да скъсаме оковите след студената зима и модата е само едно от измеренията. Поне за мен. Каквито и да са тенденциите, винаги в тях откривам тайна вратичка, за да постигна баланса на духа и тяло.

Свободата да се чувствам удобно е на пиедестал при мен този сезон. Може би заради дългите месеци с патерици, които лека-полека забравям. А може би и заради убеждението, че пролетта и лятото са сезоните, в които безгрижието диктува всичко, дори и модните визии.

В новите колекции в Deichmann открих 4 модела, с които смело можем да нарушим някои от правилата за обувките:

Копринените рокли и маратонките не са оксиморон! Свободата е над всичко! Няма по-приятно усещане от лекотата на коприната и лекотата на сникърсите, а в Deichmann са някои от най-добрите марки, като adidas и Sketchers.

Сандалите в сафари-стил не са само за ваканция! Освен че са безкрайно удобни, на мен лично ми действат като подсъзнателен римайндър да не забравям, че и в офиса трябва да намирам моменти за почивка.

Полите от тюл и балетните пантофки са очаквано решение – по-неочакваната (а и по-удобна!) лятна вариация е с чехли. Може да изглежда грубовато, но веднъж опитате ли, няма да се върнете към класиката! Препоръчвам с две ръце тези чехли с открояваща се катарама, а в плейлиста си заредете няколко парчета на Maneskin!

Кой каза, че мини роклите с пайети трябва да се носят само с токчета?! Тези обувки от Deichmann са по-смелият избор – златните им вериги ги правят идеални за всякакви комбинации!

Сигурна съм, че в нашата селекция от пролетно-летните колекции в Deichmann ще откриете още много модели, с които смело да експериментирате този сезон. Без да се лишавате от удобството!

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser