Преминете към основното съдържание

„Чист релакс за по-чисто лято“ - Лятното еко парти на „Къмпинг Градина“

Българската природа крие множество красиви кътчета, както на родното ни Черноморие, така и из цялата страна. За да можем да им се насладим пълноценно и за дълго време, всеки един от нас трябва да ги пази.

Заставайки зад тази кауза и за да даде добър пример, „Къмпинг Градина“ организира целодневно лятно еко парти на плажа, с което да насърчи всеки да даде своя символичен, но важен принос за опазване на красивите природни кътчета у нас.

Партито ще се проведе под надслова „Чист релакс за по-чисто лято“ и ще се състои на 17 юли, когато „Къмпинг Градина“ ще превърне плажа си в мини еко фестивал, с много музика, охладяващи коктейли, положително настроение и много изненади за всеки, който се включи в символично почистване на плажната ивица.

Организаторите са подготвили много и различни развлечения за участниците през целия ден, с които да се забавляват, докато дават своя добър пример. Инициативата ще бъде закрита с вечерно плажно парти с DJ и много забавления.

Ако сте запазили своята почивка в средата на юли или просто искате да дадете своя граждански пример, докато се забавлявате под звуците на приятна музика на един от най-хубавите плажове у нас, заповядайте на ивицата на „Къмпинг Градина“ на 17 юли и застанете зад каузата „Чист релакс за по-чисто лято“.

Инициативата на „Къмпинг Градина“ се подкрепя от #ПромениКартинката. Разберете повече на promenikartinkata.bg. Партньор на лятното еко парти е Johnnie Blonde.

Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser