Преминете към основното съдържание

Чизмите, които удължават силуета и ни карат да бъдем още по-уверени

Галерия

Насочваме вниманието ви към най-топлите обувки, които съществуват – чизмите. Високите кожени ботуши са едни от най-любимите ни аксесоари през есента и зимата. Гарантират ни впечатляващ street style, но всичко зависи от комбинациите. Едно от най-ефектните съчетания е с дълго палто и къса рокля. Въпреки мини дължината на роклята, ботушите ще ни осигурят комфорт. Така не само ще изпъкнем със стила си, но и ще се чувстваме уютно навън, без да позволим студеното време да развали настроението ни.

Чизмите удължават силуета и насочват вниманието към краката. За още по-голям ефект избираме ботуши с детайлни елементи. Това могат да бъдат ресни, връзки, мъниста и пайети или нежни бродерии и принтове. Ако сме на по-кежуъл вълна може да заменим кожените модели с такива от деним. Но ако отиваме към офиса, на официална бизнес среща или на романтична вечер с половинката, избираме нещо по-елегантно, за предпочитане с висок ток. Кафявите нюанси и черното остават едни от най-подходящите и актуални за сезона, както за дрехите ни, така и за обувките и чантите, особено щом говорим за кожа.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser