Преминете към основното съдържание

Chloé посвети новата си колекция на женската независимост

Галерия
Толя Стоянова / Снимки: IMaxTree

Докато все още се намираме в най-романтичния град - Париж, няма как да не обърнем специално внимание и на Chloé. Брандът ни изненада с детайлните си значки, които украсиха тоалетите и чантите по време на ревюто. Върху тях бяха изобразени надписи като "Момичета на война" и "Да го направим за последно". Лозунгът "Остави ме сама" се открои върху едно от якетата на бранда.

Върху дрехите и аксесоарите видяхме и много отпечатани женски лица, символ на красотата, която притежава всяка една от нас. Chloé показа, че защитава позицията на "strong and independent women".

Ризите, с прозрачните си елементи и широките панталони, ни върнаха към 70-те. Всичко много напомняше на ретро стила, но също така колекцията внесе и нотка на модерност. Дългите палта и рокли носеха елегантността на миналия век, но детайлите им ни връщаха в настоящето.

В галерията ни ще откриете всички визии от ревюто на Chloé в Париж.

Още по етикети

ревю , Chloe
messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser