Преминете към основното съдържание

Chloé пролет-лято 2021 представи нетипично дефиле (видео)

Колекцията е вдъхновена от идеята за комфортно обличане, вследствие на пандемията от коронавирус

© IMaxTree

Наташа-Рамзи Леви проведе шоуто на Chloé в забележителния двор на Palais de Tokyo (Двореца Токио), разположен в Париж. Облечени с дрехите от новата колекция пролет-лято 2021, моделите бяха разпръснати по улиците на района. Някои се разхождаха по брега на река Сена, други бяха забелязани да вървят по улицата или да си чатят с приятели, седнали на стълбите на някоя сграда.

Те влязоха във внушителния двор и видимо се приспособиха към новата обстановка, дефилирайки елегантно, облечени в новите модни предложения на Chloé. „Идеята ми беше да ги вкарам в рамките на собствената им близост до реалния живот. Исках да покажа нещо естествено, което е по-спонтанно и по-интимно, за да обърнете внимание на жената и как тя се движи и действа. Вместо просто да кажа на моделите „Добре, трябва да ходите ето така.“, сподели Наташа.

Идеята на дизайнерката е отразена в колекцията, която до голяма степен е изградена върху елементи, въведени през предишни сезони. Целта й бе да представи тоалети, които излъчват комфорт, вдъхновена от времето, прекарано в изолация, заради пандемията от коронавирус. На почит са широките панталони, дългите свободни ръкави и фееричните поли и рокли, които ни върнаха носталгията по лятото. Марката насочи фокуса върху цветовете, като ни представи богата палитра, приповдигаща настроението. Както знаете, те говорят вместо нас, колкото по-пъстра е визията ни, толкова повече емоция излъчва. Но все пак не прекалявайте. „Нещата изискват време. Понякога започвам да разбирам гледната точка на дизайнера, през втория или третия сезон. Мисля, че е важно да се отдадеш на това, което правиш“, прибави дизайнерката.

Видео: IMaxTree

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser