Преминете към основното съдържание

Chloé с нестандартно ревю, провокирано от идеята за комфортно обличане

Галерия
Толя Стоянова / Снимки: IMaxTree

Наташа-Рамзи Леви проведе шоуто на Chloé на 1-ви октомври, в забележителния двор на Palais de Tokyo (Двореца Токио), разположен в Париж. Облечени с дрехите от новата колекция пролет 2021, моделите бяха разпръснати по улиците на района. Някои се разхождаха по брега на река Сена, други бяха забелязани да вървят по улицата или да си чатят с приятели, седнали на стълбите на някоя сграда.

Те влязоха във внушителния двор и видимо се приспособиха към новата обстановка. „Идеята ми беше да ги вкарам в рамките на собствената им близост до реалния живот. Исках да покажа нещо естествено, което е по-спонтанно и по-интимно, за да обърнете внимание на жената и как тя се движи и действа. Вместо просто да кажа на моделите „Добре, трябва да ходите ето така.“, сподели дизайнерката.

Нейната идея е отразена в колекцията, която до голяма степен е изградена върху елементи, въведени през предишни сезони. Целта й бе да представи тоалети, които излъчват комфорт, вдъхновена от времето, прекарано в изолация. Дизайнерката намали детайлите на дрехите, но в полза на фокуса върху цветовете, като ни представи богата палитра, наситена с много настроение. „Нещата изискват време. Понякога започвам да разбирам гледната точка на дизайнера, през втория или третия сезон. Мисля, че е важно да се отдадеш на това, което правиш“, допълни Наташа.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser