Преминете към основното съдържание

Чорапите като моден аксесоар в есенния гардероб

И тази година комбинацията чорапи с отворени обувки търпи разнообразие от промени, варианти на съществуване, упреци и похвали, което означава със сигурност поне едно – вълнува всички фенове на модата
© IMaxTree

Акцентите в модните тенденции за есен-зима 2018/2019 са ясни отдавна. Харесва ли ви или не, един от тях ще бъде комбинацията официални обувки с чорапи. Отново!

 Да, връщаме се към този стил, който си мислехме, че е отдавна отминал, но се оказа, че е направил само пауза. 

© Eudon Choi FW18/19

Освен по подиума, ги виждаме активно и по улиците. 

Вдъхновени от моделите на Eudon Choi, носени с дебели кафяви чорапи, модните фенове създават съвсем неочаквани визии.

© Vivienne Hu FW18/19

Трябва да признаем, че повечето комбинации на чорапи със сандали са наистина фънки и оригинални, особено, когато чорапите са с графични елементи, а обувките – с интересен ток.

Такава комбинация ни показа Vivienne Hu по време на седмицата на модата в Ню Йорк за сезон есен-зима 2018/2019.

© Mouret Sok FW18/19

Какво още можете да комбинирате с чорапи, за да имате тренди визия? 

Това разбир се е въпрос на личен стил и индивидуална смелост, но комбинирането на чорапи с оксфорд обувки или пък островърхи кожени боти, със сигурност ще ви накарат да изглеждате актуално.  

Примерите са за тънки и прозрачни, но и за плътни памучни и цветни. Освен това много марки вече създават чорапи за сандали, които са с апликации от камъни или бродерии, или различни брошки за чорапи.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser