Преминете към основното съдържание

Чорапогащник е причината за скандала между Кейт и Меган

Съпругата на принц Уилям ще направи официално изявление по темата

Едно от най-обсъжданите разкрития в интервюто на Меган Маркъл и Хари с Опра Уинфри, бе за конфликтът, възникнал между двете кралски снахи. Дни преди излъчването на интервюто в пресата изтече информация, че Меган е разплакала Кейт по време на приготовленията за сватбата. Пред Офра Меган обаче заяви, че не тя е разстроила етърва си, а Кейт я е довела до сълзи. Споменато бе, че случката е свързана с обсъждане на тоалетите на малките шаферки. Тези думи доведоха до гръмовен скандал, а Кейт нарече изтичането на информацията към медиите „унизително”.

Сега стана ясна точната причина за конфликта.

Меган настоявала малките шаферки да не носят чорапогащници, което е в разрез със строгия протокол в кралския двор. Кейт се възпротивила и обърнала внимание на младоженката, че трябва да следва протокола. Това разстроило Меган и тя се разплакала. Малко по-късно Кейт се извинила и случката била забравена. Явно едната от двете жени не е успяла да преглътне горчивината и е споделила случилото се със свои приближени, а те от своя страна са осветлили медиите в „подходящия момент”.


До този момент Кейт Мидълтън стриктно спазва правилото да не коментира публично нищо, но сега източници от Двореца твърдят, че тя възнамерява да направи изявление по темата. Очаква се кралицата да прояви благосклонност и да позволи на херцогинята да говори пред обществеността.


messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser