Преминете към основното съдържание

Фарел Уилямс навлиза в нова сфера

Човекът „Happy” ще издава книга за деца
Фарел Уилямс и Карл Лагерфелд
Фарел Уилямс и Карл Лагерфелд © Chanel press office

Издателството Putnam Books for Young Readers обяви, че предстои да пусне на пазара детска книга, която е в съавторство с музиканта Фарел Уилямс. 41-годишният изпълнител ще участва в арт-проекта заедно с художника Даниел Аршам. Музикантът ще навлезе дълбоко в дебрите на литературното изкуство, като плановете са за издаването на четири книги.

Може да се каже, че Фарел се нарежда в редицата на музикантите, които сменят включват в творческите си изяви и децата наред с Мадона, която издаде книгата „Английски рози“ и Кийт Ричардс, който издаде детска книга, като рисунките в нея са дело на дъщеря му.

Първата книга на Фарел ще е на пазара на 22 септември в тираж 250 хиляди екземпляра.В основата й ще стои хитът Happy – не е трудно да се досетим, че тази тема е най-близка до детството и децата. В книгата ще бъдат включени и илюстрации на деца от различни краища на света.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser