Преминете към основното съдържание

Christian Dior ни изненада с изумителна колаборация

Галерия
Толя Стоянова / Снимки: IMaxTree

На подиума на Christian Dior в Париж видяхме всичко. Като започнем от нежна и фина дантела, елегантно каре, офис костюми, красиви флорални бродерии, диадеми за коса, пъстри принтове и изчистени десени, топли шушлякови якета, дълги палта, и стигнем до бални рокли и сандали, носени с чорапи под коляното. Денимът и лъскавите материи също намериха своето място. Едва ли можехме да искаме повече от Dior за следващата есен.

Това, което не очаквахме да видим, бе колаборация с D-Air Lab, бранд който произвежда функционални облекла, обвързани с технологиите. Резултатът бе сако, което се нагрява, когато ни е студено и се охлажда, когато ни е топло. „Ние използваме технологиите най-вече, за да комуникираме помежду си и мислим по-малко за това как може да ни помогнат да живеем по-добре. Свикнали сме да използваме техногията в практични неща, като да сложим дрехите в пералнята например, но не и в модата, заяви Мария Грация Кюри.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser