Преминете към основното съдържание

Christian Dior представи колекцията си Resort 2018 в Калифорния

В отдалечената планина Калабас, арт директорката на Dior - Мария Грация Кюри представи новата ризорт колекция, която е вдъхновена от древните пещерни рисунки открити в Югозападна Франция
Christian Dior Resort 2018
Christian Dior Resort 2018 © IMaxTree

Големите модни седмици в Милано, Лондон, Париж и Ню Йорк останаха в миналото, а сега е времето да се порадваме на ризорт колекциите, които най-големите имена в модния бранш са готови да покажат.

Christian Dior представи по нестандартен начин новата си Resort 2018.

Арт директорът на марката Мария Грация Кюри и екипът й заложиха на отдалечена локация в щата Калифорния.

Калбасас е и градът, който става известен покрай модната колекция на Yeezy. За разлика от шоутата на Канйе, при Dior нямаше присъстве от клана Кардашян-Дженър.

Въпреки това  Риана, Чарлийз Терон, Соландж Ноулс и Миранда Кер си направиха кратко пътешествие, за да бъдат част от VIP гостите на модното дефиле.


Защо Калифорния?

Артистичният директор на Dior Мария Грация Кюри призна, че мястото е избрано преди пристигането й в модната къща.

"Мислите, че Лос Анджелис е само Холивуд, Оскарите, червеният килим, но ми се струва, че хората обичат това място, защото се чувстваш в контакт с естествените елементи", споделя тя. 

От самото начало Кюри свързва магията с женствеността и феминизма. Тук тя отиде направо до източника, отпечатала тениски с таро на Noble или рисунки на гърба на кожа Perfectos.

След като напусна дизайнерския си партньор, с когото работеха от дълги години за модна къща Valentino, сега тя има тежката задача да възстанови една от големите модни къщи, като едновременно с това предефинира собствения си креативен вайб.

Има ли по-добро място за това, отколкото в земята на преоткриването?

Christian Dior Resort 2018

Галерия

Christian Dior Resort 2018

IMaxTree

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser