Преминете към основното съдържание

Чудите се къде да прекарате отпуската си? Ето какво ви препоръчваме ние.

През последната година, всички зажадняхме за пътувания. Затваряме очи и пред нас изникват тосканските плажове, веем поли по бреговете на Марсилия и мислено се возим с яхта из водите около Марбея. Е, ние насочваме вниманието ви към родното Черноморие.

Отправете погледа си към Св. Св. Константин и Елена

Всички си мечтаем за златисти брегове и лятна морска прохлада. Представете си, че можете да получите всичко това плюс естествени минерални извори, които са актуални не само през лятото. Северното Черноморие ни предлага множество блага, най-големите от които са горещите минерални води, с доказани лечебни свойства. Именно те са и една от основните прични Св. Св. Константин и Елена да бъде предпочитана дестинация за почивка и укрепване на имунитета. Комбинацията от море, йодни изпарения и лечебна кал със сигурност ще подобри общото ни състояние, ще спомогне освобождаването от стреса и преумората и ще ни направи по-здрави и по-устойчиви на вируси.

Точно там е кацнал един от най-добрите балнео хотели в страната ни. Намиращ се в най-стария курортен център в България, Хотел Балнео & СПА Азалия е с утвърдени традиции и доказано качество на обслужване. Модерният хотелски комплекс предлага разкошно съчетание на нетрадиционна архитектура, забележителна морска панорама, златист плаж и естествени минерални извори.

Комплексът спазва всички противоепидемични мерки и предлага неустоими предложения, подходящи за почивка, за хора като нас, които вече са изкарали вируса. Хотелът ни приветства със страхотен „Пост-Covid стимулиращ имунитета СПА пакет” и „Пет дневен executive пакет”. В тях са включени процедури, целящи да стимулират общия ни имунитет, чрез комбинация от лечебни процедури и СПА терапии, които спомагат по-бързото възстановяване на организма и неутрализират последиците от заболяването. Тук ще се насладим още на Welcome drinks, тенис на маса, външни басейни с минерална вода, плаж с чадъри и шезлонги и още много други удобства, гарантиращи перфектното изживяване на лятната ни ваканция. Хотел Азалия ни гарантира комфорт, спокойствие и отлични условия за незабравима отпуска.

През 2018 г. Хотел Балнео и СПА Азалия е отличен в Балканските награди за туристическа индустрия - BATI в категория Морски / Ваканционен туризъм като "Най-посещаван морски хотел-категория 4*", а през 2019 е отличен с награда в категория "Best Sea & SPA tourism" като "Най-предпочитан морски и СПА хотел-категория 4*". В ежегодното издание на наградите, хотелът е избран от най-добрите и най-успешните в бранша, а на тях със сигурност можем да се доверим.

Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser