Преминете към основното съдържание

„Чудо е, че съм жив!“

Том Харди разказва за периода, в който е взимал наркотици
Том Харди на филмовия фестивал в Кан
Том Харди на филмовия фестивал в Кан © BGNES

Последната година е изключително благодатна за Том Харди, който е на пика на своята популярност. 37-годишният актьор играе в новия филм Mad Max: Fury Road, като изпълнява ролята на война Джордж Милър. За радост на всичките му фенове, покрай този факт той е изключително щедър и дава доста интервюта. В едно от тях той признава, че преди време е страдал от силна наркотична зависимост и по чудо е останал жив: „Тогава ми казаха едно нещо: „Спускаш се надолу и път обратно няма!“ Тази мисъл заседна в съзнанието ми и стои там все още.

Днес той вече се е освободил от тази зависимост и води пълноценен живот, като се грижи за здравето си. Харди нарича себе си „малко буржоазно момче от Лондон“ и отказва да приеме образа на мачо, който му приписват много медии: „Хората не ме забелязваха, докато не започнах да се държа брутално и по-агресивно“, споделя красавецът.

Том Харди

Галерия

Том Харди

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser