Преминете към основното съдържание

Чуйте култовите песни от филмите за Джеймс Бонд

Тази неделя в Зала България ви очаква уникален филмово-музикален спектакъл
© Софийска филхармония

Поредицата за британския таен агент определено има най-култовия саундрак. Всеки филм се очаква с нетърпение не само заради въпроса кой ще изиграе Бонд или кое ще бъде неговото момиче, но и кой ще изпълни песента към лентата. А тази неделя в Зала България най-емблематичните песни ще бъдат събрани в един концерт. На сцената на най-добрата акустична зала в София, ще се качи пълният състав на Софийска Филхармония, под диригентството на Найден Тодоров. В програмата ще бъдат изпълнени, както легендарните песни на Тина Търнър, Шърли Беси, Гладис Найт, така и едни от най-нашумелите хитове на Адел, Алиша Кийс и Сам Смит. В българско лице, те ще бъдат пресъздадени от едни от най-големите родни гласове – Рут Колева, Милица Гладнишка, Криста, Боби Косатката, Ягода Тренева, Живко Станев и др.

Но прекрасната музика не е всичко, което ще зарадва феновете на Джеймс Бонд! Десет души от публиката ще имат шанс да спечелят и специално изработени 007 ръкавели и посребрени монети от лимитиран тираж на филмовата поредица. Късметлийте ще бъдат изтеглени в томбола след концерта.


БИОНСЕ ЩЕ ЗАПИСВА САУНДТРАКА ЗА НОВИЯ ДЖЕЙМС БОНД


Все още има малко останали билети, но поради големия интерес се очаква да бъде обявена и нова дата идния месец.

 

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser