Преминете към основното съдържание

Coachella приключи, но летните фестивали едва започват

Какво ДА и какво НЕ - модни съвети от Калифорния специално за Elle.bg
© itssuperfashion.com

Ирена отново ни захрани с доза модни емоции, които получава далеч зад границите на България. Този път тя представя пред Еlle.bg своята приятелка италианката Марта Поцан, която притежава уникално усещане за стила и модата. Вдъхновението посещава Ирена на път именно за Калифорния, а в резултат на това ние ви представяме доза практични модни съвети за вашия фестивален стил. Ето ги!

"Пиша текстa от височина 10 000 м, на път за Калифорния, където преди месец Coachella разтърси пустинята с 10 по рихтера на фестивалния стил. А когато разбрах, че моята приятелка Марта е била, не се стърпях и я попитах за моден съвет за идните многобройни фестивали. След бърз WhatsApp чат ето на какво се спряхме.

© itssuperfashion.com

Какво ДА и НЕ да носиш докато танцувате от зори до здрач:

ДА!

1. Рокля-риза със сандали гладиатори. Лесно за обличане, събличане, съчетаване с аксесоари и дори може да вземете ризата назаем от приятеля ви! А гладиаторите сандали са просто страшно хип в момента.

2.  Бански бикини под прозрачна рокля за вечерта. Ефирните материи за толкова добри за елегантен вечерен стил, но също така са и много прозрачни! Оставете бельото до леглото и вместо това сложете бански бикини.

3.  Деним шорти с Dr. Martens ботуши. Класика! И също така няма да се притеснявате от прегазване на пресния ви педикюр, свободно можете да подскачате и газите с тълпата до вас. 

НЕ!

1. Бански и ботуши. Сложите ли ботуши, трябва да носите дреха. Когато сте на плажа, носите ли ботуши?!

2. Дънков елек. Просто защото дънковите шорти стоят толкова по-добре."

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser