Преминете към основното съдържание

Coca-Cola Канела без захар е „Продукт на годината“

Престижните международни отличия за иновации в потребителския сектор бяха раздадени на специална церемония

В третото издание на конкурса се състезаваха десетки нови и иновативни продукти и услуги, лансирани на българския пазар през последните 18 месеца, които бяха позиционирани в 25 категории. Във всяка отделна категория победителят е само един и се определя от независим потребителски вот.

Coca-Cola Канела без захар е поредната иновация, с която отговаряме на търсенето на нови вкусове и стремежа на нашите потребители за по-балансирано хранене. Това е част от глобалната стратегия на компанията Кока-Кола за разширяване на портфолиото с нискокалорични напитки. Отличието „Продукт на годината“ е доказателство, че вървим в правилната посока и ни вдъхновява да продължаваме да създаваме нови вълнуващи вкусове на Coca-Cola с по-малко или изцяло без калории“, коментира Светлана Димитрова, старши бранд мениджър „Газирани напитки” в Кока-Кола България, която получи наградата заедно с Антон Тодоров - ръководител „Стратегическо управление на марките“ в Кока-Кола Хеленик България.

Световният конкурс „Продукт на годината“ се провежда ежегодно в над 40 страни с една и съща цел: да насочи потребителите към най-новите предложения на пазара и да отличи производителите за качеството и иновациите, реализирани в продуктите им.

Победителите в отделните категории се излъчват от потребителите в резултат на независимо национално представително проучване, реализирано от авторитетна изследователска агенция.

За България проучването бе осъществено от Nielsen Bulgaria сред 2500 респонденти, следвайки уникалната методология на програмата.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser