Преминете към основното съдържание

COSMO WINTER FEST`23: Забавления за всички

За девета поредна година Cosmopolitan организира щури забавления на най-красивите зимни места в България, а ниските температури не попречиха на гостите да се забавляват от сърце. Игри, танци, кънки на лед и стотици раздадени награди.

В Перник, София, Боровец, Банско и Пампорово хиляди хора станаха свидетели на зимната магия на Cosmo Winter Fest`23, която бе възможна с подкрепата на верните партньори на Cosmo – Nestle за Живей Активно!, мултивитамини Alive!, La Roche-Posay, Ahmad Tea, Verano Azur.

Продуктите на La Roche-Posay дават по-добър живот на чувствителната кожа. В това се убедиха всички присъстващи и на теория, и на практика. Всеки посетител имаше уникалния шанс да пробва на място от продуктите на марката – Cicaplast, Lipikar и Anthelios. Най-досетливите получиха луксозни подаръци, след като отговориха правилно на въпросите в играта на Cicaplast, а всеки, който успя да нареди пъзелите на Anthelios и Lipikar, си тръгна с продукт от техните серии.

Nestle за Живей Активно! запознаха гостите отблизо с балансираното хранене и активния начин на живот. Снежният триатлон, подготвилен от организаторите, се оказа притегателна сила за много от любителите на зимните спортове. Всеки, който показа скорост, сръчност и бързина, получи продукт от вкусните Fitness барове, а игрите бяха добразагрявка за Активен Зимен Карнавал в София на 26.02, организиран от Nestle за Живей Активно!.

За градусите на настроението се погрижиха от серията вина Verano Azur. Елегантен вкус и дълъг послевкус от виното и от събитието – с това допринесоха винените приятели на Cosmo. В специалния Happy Hour на Verano Azur гостите сгряваха душите и предизвикваха сетивата, готови за още топли моменти, неподправени усмивки и много приятелства!

В традиция се превърна за всеки зимен фест на Cosmo да се провежда чаена церемония в английски стил с подкрепата на Ahmad Tea. И тази година домакинът на церемонията Лудия Шапкар се завърна на пистата по-елегантен от всякога.

Едва ли има човек, който да не е отпивал с наслада от топлата, ароматна, тонизираща напитка с познатата марка. Освен ВИП-гостите на чаената церемония, всеки един от присъстващите имаше възможността да опита от неустоимите чаени бленди на Ahmad Tea, в които прецизно са вложени страст, изтънченост и щипка магия.

Мултивитамини Alive! напомниха за пореден път, че едно от най-важните неща в ежедневието ни е да сме заредени с достатъчно енергия. А имаме ли я – настроението и желанието за покоряване на върхове никога не липсва. Импровизираната среща по хокей се превърна ватракция за всички присъстващии, а много от посетителите си тръгнаха и със супер подаръци и добро настроение.

Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser