Преминете към основното съдържание

COSMOPOLITAN WINTER FEST 2022 ви кани на зимно забавление в столицата!

Игри, забавления, изненади и подаръци очакват софиянци и гостите на столицата.

В поредица от няколко зимни сезона Cosmopolitan Winter Fest се превърна в емблематично събитие, което не е спирало да създава емоции из ски курортите на България. В началото на 2022 г. сп. Cosmopolitan за седми път събира любителите на зимните забавления, като този път парти локацията е нашата любима столица!

Организатори ще ви очакват на Ледена пързалка „ЮНАК“, в две поредни съботи - 22.01 и 29.01 от 11ч. до 17ч., за да се отбележи първия месец от годината, както повелява COSMO културата – с несравними изживявания, красиви изненади и усмивки!

Очакват ви много интересни предизвикателства и игри, а за най-смелите участници ще има и награди. Доброто настроение е гарантирано дори за хората, които просто са дошли да се наслаждават на ледената пързалка.

Tylol HOT ще ви помогнат да се отърсите от притеснението и мисълта да се лишавате от нови емоции и възможности, които предлагат зимните дни и развлечения. Те ще ви докажат, че във всеки момент с помощта на любимите плодови вкусове „портокал“ и „лимон“, симптомите ще бъдат облекчени и ще се почувствате бързо по-добре, за да сте отново готови за новите предизвикателства.

Но, както знаете, предизвикателствата под влиянието на атмосферните условия, крият и своите рискове за кожата. Да, обичаме красотата на зимния сезон, но трябва и да си припомняме, че е важно да обичаме най-много себе си. Ето защо организаторите са се погрижили да се докоснете до професионалните съвети на козметичен партньорNeutrogena®, който на място ще ви запознае колко важна е грижата за кожата през тези по-хладни месеци и как със серията им Neutrogena® Norwegian Formula, вдъхновена от скандинавския климат, да запазите хидратацията в нея и да не изпитвате дискомфор от сухотата ѝ. С правилната грижа и съвети, всички ние можем да бъдем красиви и самоуверени по всяко време от годината!

За поредна година с партньорите от Ahmad Tea сме се погрижили за така необходимата на на всички ни топлина чрез 100% естествени, природни съставки, вкусове и аромати от серията Natural Benefits, които ще изпълнят съзнанието, тялото и ще сгреят духа на всеки около пързалката. Елате на място и се насладете на чаша ароматен чай, а ако сте запознати с лондонските традиции, ще се досетите, че ще има и още една приятна изненада от тях - микс от вкусни лакомства по време на специалната им чаена церемония.

Не пропускайте възможността да се забавлявате с Cosmopolitan! Купонът е гарантиран.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser