Преминете към основното съдържание

Couples Challenge на Джей Ло и Алекс Родригес

Двойката отговаря на лични въпроси за връзката си, докато е под домашна карантина

© Getty

Хората си намират най-различни начини да вкарат глътка свеж въздух и доза добро настроение в живота си под домашна карантина. Да ободрят себе си и близките си с всякакви онлайн игри и предизвикателства. Звездите не правят изключение, все пак и те са хора. В предизвикателство за двойки се впуснаха Дженифър Лопес и годеникът ѝ Алекс Родригес.

Лесно е, препоръчваме ви го, поне ще се посмеете, чудесна антистрес терапия е. Вие и партньорът ви сядате заедно и отговаряте на бързи въпроси със затворени очи, за да не виждате другият какво отговаря. Възможните отговори на всички въпроси са само два: „Аз“ или „Той/тя“. Ако сте разделени в момента с партньора си, защото не можете да пътувате, бихте могли да направите видео, всеки сам, и после да си ги размените и/или монтирате.

Звездата от „Да свалиш Уолстрийт“ и бившият бейзболист, разбира се, като всяка друга двойка, не постигнаха консенсус по всички въпроси. Например и двамата са убедени, всеки за себе си, че са човекът, който първи се извинява след спор. Но пък не спорят кой първи е казал „Обичам те“. И двамата смятат, че другият е по-разхвърлян. Единодушни са и за това, кой е в лошо настроение сутрин. Кой е по-забавният? Кой е по-романтичният? Кой харчи повече пари?... Доста неща научаваме за връзката им от видеото, което Родригес публикува вчера в Инстаграм.

Двойката е заедно с четирите си деца – близнаците Ем и Макс на Лопес от брака ѝ с Марк Антъни и Наташа и Ела, дъщерите на Родригес. Дженифър и Алекс са сред най-активните звезди в социалните мрежи, преди няколко дни публикуваха семейно танц предизвикателство. А наскоро латино дивата сподели: „Това е толкова труден момент за всички. Има толкова много хора, които са болни. Просто искаме да издържим и да работим от вкъщи. Дори децата ми работят от вкъщи, а те са на 12! Те вече имат виртуално училище и всички сме вкъщи заедно, което ме прави истински щастлива. За мен няма по-голям лукс от това, да имам истинско време с децата си.“

Сватбата на Дженифър Лопес и Алекс Родригес е планирана за това лято. Двамата се сгодиха през март миналата година.

Дженифър Лопес пуска своя линия за обувки

Вижте повече

Дженифър Лопес пуска своя линия за обувки

Певицата споделя за дизайнерския си дебют пред американския ELLE

Гал Гадот, Джейми Дорнан, Кая Гербер и още звезди изпълниха заедно една песен

Вижте повече

Гал Гадот, Джейми Дорнан, Кая Гербер и още звезди изпълниха заедно една песен

Жената чудо се вдъхнови от италианците и предизвика колегите си

Шакира и Джей Ло - две латинозвезди, една сцена

Вижте повече

Шакира и Джей Ло - две латинозвезди, една сцена

Тазгодишното шоу на Super Bowl oправда всичките ни очаквания

Кой облече и съблече Джей Ло и компания в „Да свалиш Уолстрийт“?

Вижте повече

Кой облече и съблече Джей Ло и компания в „Да свалиш Уолстрийт“?

Във филма Джей Ло се появява с общо 80 различни костюма!

Колко струва годежният пръстен на Дженифър Лопес

Вижте повече

Колко струва годежният пръстен на Дженифър Лопес

През уикенда Алекс Родригес предложи брак на латино дивата

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser