Преминете към основното съдържание

Цвети Пиронкова за живота си след сватбата пред ELLE

В ноемврийския брой на списанието са и две обикновени български деца с необикновени световни постижения

„Вече усещам как животът ми е в мои ръце“, казва пред списание ELLE тенис-звездата Цвети Пиронкова, която наскоро добави към името си още една фамилия. В паузата между „Уимбълдън“ и Олимпийските игри в Рио тя мина под венчилото с Михаил Мирчев, с когото от 6 години са заедно. А в навечерието на 29-ия си рожден ден позира и за корица на ELLE.

„Не мога да кажа, че се чувствам по по-различен начин. Самото преживяване беше много приятно. Спомени и емоции, които остават за цял живот. Мисля, че когато си намерил човека, дали има подпис, или не, не е от такова голямо значение“, признава след сватбата си чаровната тенис звезда. В интервюто за сп. ELLE Цвети разкрива и модните си страсти: „Когато пътувам, ми е интересно да обикалям в популярните зони за шопинг. В много страни намирам нови дизайнери, понякога дори млади и неизвестни. Това ми е изключително любимо и интересно – да откривам нови марки. Честно казано, като всяка жена, съм голям маниак на тема обувки. И когато имам добри резултати на корта, награждавам краката си с чифт хубави обувки. Съответно, събирам все повече в гардероба си. Но после, като ги погледна, знам всеки един чифт от кой турнир с коя победа съм купила. И това ги прави по някакъв начин още по-скъпи.“

В ноемврийския брой на сп. ELLE са и две обикновени български деца с необикновени световни постижения по математика – Дари и Деми. Как живеят, за какво мечтаят и с цената на какво печелят медали – четете на страниците на ELLE.

В новия брой на списанието ще научите още за модерното явление „професия наклонена черта“, особено популярно сред жените, за които успехът се измерва с кариери в няколко професионални сфери.

В рубриката си Мира Добрева пък ще ви заведе там, където най-хубавият грим е усмивката – на хорото. С всички емоции и трепети, които може да предизвика само българското хоро, било то и в мола.

Очакват ви още срещи с Бенедикт Къмбърбач и Тилда Суинтън, фоторепортаж за жените от бежанските лагери, един вдъхновяващ пътепис за Мексико от Доника Ризова, най-добрите anti-age съвети от специалисти, както и най-новите модни и козметични тенденции, които ще направят есента ви по-красива и по-цветна.

Търсете ноемврийския брой на списание ELLE от 20 октомври!

 

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser