Преминете към основното съдържание

Цветни, по-цветни, най-цветни

Любимите ни street style тоалети в ярки тонове
© Imaxtree

Всички обичаме класиката. И черно и бяло обичаме. Но е добре да приемем предизвикателството на фешънистите, които приковават вниманието ни с ярки и цветни комбинации, и да захвърлим сигурността зад ъгъла. Вие също!

Припомняме ви, че най-яркият нюанс на розовото – фуксията, заедно с жълтото превзеха модния подиум през пролетно-летния сезон, а червеното ще триумфира през есента. Не, че и сега няма да го носим с цялата страст, напоена през лятото, включително и в гардероба ни.

Правилата повеляват да не се смесват повече от три цвята в едно облекло, но пък нарушаването им понякога води до страхотни и елегантни резултати. Ще се убедите сами.

Може спокойно да изберете един ярък нюанс и да се облечете в него от глава до пети, да съчетаете два – жълто и фуксия, например, или да използвате само един за част от тоалета си, било то и само като аксесоар за акцент. Колкото повече смелост обаче проявите, толкова повече погледи може да приковете. Но не забравяйте и, че всичко си има граници, а тази с кича може да бъде само на милиметър разстояние. 

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser