Преминете към основното съдържание

Цветно модно трио за пролетта

В плен сме на актуалните нюанси на фуксия-розово-оранжево
Пролетните цветове в гардероба за 2017-та са фуксия, нежно розово и оранжево.
Пролетните цветове в гардероба за 2017-та са фуксия, нежно розово и оранжево. © ImaxTree

В началото на пролетта енергията за живот намира израз преди всичко в гардероба – цветове, материи и смели комбинации забелязваме още в първите по-топла пролетна седмица по улиците. Разгледахме пролетно-летните колекции и избрахме най-сочните и модерни цветове на сезона. Те действат като лекарство срещу пролетната умора. Истински релаксиращ сеанс с цветотерапия.

И така, които са трите наши любими цвята за пролетния гардероб, в които ви препоръчваме да попълните и вашия?

Фуксия

Този оттенък на розовото не може да остане незабелязан, особено в комбинация с други ярки нюанси и цветове – например жълто, оранжево или зелено.

Нежно розово

Трудно е да бъде назован по-пролетен оттенък от нежно розовия. Той изглежда свежо и нескучно, като идеално илюстрира преходното състояние на природата, която започва да се събужда след зимен сън.

Оранжево

Когато слънцето навън не ви е достатъчно, добавете го в цветовете на дрехите си. Оранжевият цвят е идеален заместител. В колекцията на Miu Miu той напомня за сицилиански портокал, който след малко сякаш ще узрее. Balmain рисува оранжевото като нажежена лава или пламък.

 

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser