Преминете към основното съдържание

Да бъде лято! 35 дизайнерски слънчеви очила за още по-ефектна визия

Галерия

Това лято слънчевите очила ни изненадаха с интересна форма, различни размери и финни детайли. Те са още по-ефектни и предизвикателни, готови да направят стайлинга ни още по-впечатляващ, но и да ни предпазят от яркото лятно слънце. Ултравиолетовото лъчение е изключително опасно за очите. Очилата трябва да имат UV защита, която може да е различна при различните модели, но тя не зависи от степента на затъмняване на стъклото.

Знаете, че аксесоарите са от значение и винаги правят впечатление на околните. Не пренебрегвайте и най-малките детайли, те ви гарантират стайлинг, приковаващ всички погледи. В галерията ни ще видите 35 слънчеви предложения от летните колекции на Anna Sui, Annakiki, Balmain, Boss, Burberry, Dior, Dolce&Gabbana, Emporio Armani, Fendi, Ferragamo, Ferretti, Celine, Givenchy, Moschino, Off White, Plein, Saint Laurent, Valentino и Versace. Те ще ви пренесат на плажа, под лъчите на горещото слънце.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser