Преминете към основното съдържание

Да бягаме като спортисти, дори да не сме!

Двама редактори от ELLE вече го направихме. И вие можете, с новите UltraBOOST и UltraBOOST X

Страхът от две обиколки на стадион „Васил Левски“ идва, когато знаеш, че рънинг партньори ще ти бъдат спортисти като световната шампионка по карате Надя Младенова, маратонеца Калин Стоянов и трикратния републикански шампион по кикбокс Мартин Гаджев. Представете си двама редактори от ELLE, които тичат предимно по работа и никога на стадион, заедно с тренирани атлети в спортно начинание!?

Няма невъзможни неща! Нито невъзможни две обиколки на стадион „Васил Левски“, дори за аматьори в тичането, когато сме с UltraBOOST X на adidas! Издържахме, финиширахме, не се изложихме...

Загряване преди обиколките на стадиона.

Вярно, не бяхме с най-новия модел UltraBOOST X на adidas, а с по-старите версии, но точно това ни накара да мислим, че с последната иновация можем да сме още по-добри. Защото най-важният момент в бягането след редовните тренировки, е комфортът на краката. Нещо като да се прибереш вкъщи след тежък работен ден и от токчетата да влезеш в меките пантофки. А UltraBOOST на adidas са космически в това отношение.

Новите модели UltraBOOST и UltraBOOST X са с осъвременена конструкция от PrimeKnit, проектирана така, че да намали разтягането и да осигури на бегачите първокласно напасване, още по-голям комфорт и допълнителна стабилност. Силуетът на UltraBOOST се отличава и с високотехнологичния Fit Counter, вграден в петата и позволяващ свободно движение на ахилесовото сухожилие, докато вградената средна част на подметката от BOOST, осигурява на бегачите адаптивност, омекотяване и възвръщане на енергията.

Ангел Караиванов, Мартин Гаджев и Надя Младенова (отляво надясно)

Моделът UltraBOOST X комбинира най-доброто от силуетите за бягане UltraBOOST Uncaged и adizero Sub2, при които конструкцията е по-събрана, за да осигури на модела по-елегантна дамска естетика. Смесвайки дизайна с модерните женски дизайн специфики, включително Adaptive Arch (гъвкав свод), който позволява на горната част от PrimeKnit да се напасне към всяко стъпало, докато се движи в синхрон с бегача, UltraBOOST X гарантира стил и функционалност. Интегрирана специално моделирана средна част на подметката от BOOST допълва дизайна на гъвкавия свод, позволявайки на отделните елементи да работят в синхрон, за да осигурят по-добра стабилност и омекотяване. 3D Sculpted Heel Counter (триизмерно моделираната пета на обувката) също е проектирана да позволи плавно вертикално движение на ахилесовото сухожилие.

Новите UltraBOOST и UltraBOOST X на adidas

За да ни докажат, че няма невъзможни неща, както и да ни убедят в предимствата на новите UltraBOOST и UltraBOOST X, организаторите на специалното събитие от adidas събраха дузина представители на водещи печатни и електронни медии заедно с няколко спортисти: Надя Младенова, национален състезател по карате Шотокан и световен шампион в категория 55 кг., силов и кондиционен треньор; Мартин Гаджев, трикратен републикански шампион по кикбокс и основател на първата българска академия по фитнес и спорт BFS Academy, професиoналният инструктор от Orange Fitness Николай Кирилов, Ангел Караиванов, световен и европейски шампион по граплинг, многократен национален шампион по борба, граплинг, ММА и сумо, с повече от 15 години опит в професионалния спорт, изявения участник в редица маратони и състезания Калин Стоянов и Живко Стоименов професионален ММА боец.

Стречинг след бягането на стадиона.

Събитието се проведе във фитнес клуб Fit City, като включи и бягане на пистата на Националния стадион „Васил Левски“. То беше част от глобалната кампания на adidas Running „Energy From The Ground Up“ (Енергия от начало до край), създадена да почете суровите, нефилтрирани емоции и енергия от пътешествието на бегачите преди, по време на и след всяко бягане.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser