Преминете към основното съдържание

Да изпратим август с усмивка! Топ 5 тенденции за лято 2020

Галерия

Изпращаме топлия август с усмивка, защото ни донесе много положителни летни емоции, споделени с любими хора. Но сме готови и за нови вълнуващи преживявания през септември. Есента е не по-малко вдъхновяваща от лятото. Любимият ни сезон е към края си и решихме да съберем на едно място 5 от най-интересните трендове.

Флоралният принт със сигурност ще присъства в нашата класация, символ на нежност и елегантност, той е актуален всяка година. И има защо. Цветята ни носят свежо излъчване, поднесено със стил. Леопардовият десен по нищо не му отстъпва, но определено е по-дръзък и екстравагантен. Със сигурност разби всички твърдения, които го определяха като кичозен и лишен от женственост.

Ще обърнем внимание и на цветовете. По специално на .... Ако трябва да изберем един - това ще бъде белият. Зимата рядко се осмеляваме да се доверим на стайлинг в бяло. Лятото е времето, когато този цвят се превръща в модна стихия, приковаваща вниманието на всеки. Класически избор, семпъл, но и изтънчен. Да не говорим и колко classy изглежда съчетанието между джинси и бял топ. Не може да забравим е неоновите нюанси, все пак трябва да сме сигурни, че ще ни забележат отдалеч.

Като заговорихме за деним, спомняте ли си дългите дънкови поли? Съмняваме се, че сте ги забравили. Ефектни, стилни и изключително секси, подходящи за всякакви поводи.

Отворете галерията ни и нека да се разходим по подиума заедно, с едни от най-впечатляващите визии за лято 2020.

Още по етикети

лято , тенденции
messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser