Преминете към основното съдържание

Да кажем НЕ на насилието над жени и деца

Paradise Center кани всички за общ скок с благотворителна цел
© iStock

На 31 май от 16 часа в Paradise Center ще се проведе втората от поредицата инициативи от благотворителната кампания"Кралици без белези“.

Събитието е в полза на жените и децата пострадали от домашно насилие. Над 200 дами от различни спортни клубове ще обуят канго обувки и ще направят символична обиколка на мола под надслов "Да скочим срещу домашното насилие". Ние от ELLE ще бъдем там и ще подкрепим инициативата. Нека нито едно дете, да не бъде повече застрашено. Нека нито една жена да не преживее ужаса от насилие в собствения си дом!

Ескалацията на този проблем през последните години, провокира вниманието ни и желанието да не стоим безучастни. За щастие намираме сериозна подкрепа в лицето на носителките на различни титли в областта на красотата в България и чужбина и сме повече от сигурни, че повишаването на обществената чувствителност по тази тема е наш майчински и обществен дълг. Заедно можем да помогнем на жертвите, да намерят нов дом и решение за промяна в живота си.

На 31 май, без значение какво работите и без значение от пол, възраст и социално положение, заповядайте в Paradise Center. В борбата срещу домашното насилие всички сме равни. Началото е 16часа, а обувки са осигурени за всички, които искат да се включат в благотворителната инициатива. 

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser