Преминете към основното съдържание

Да освободим зърната

Кои звезди са почитатели на този тренд?
© Slash, Instagram

Това лято звездните почитатели на движението Free The Nipple станаха още повече. Всеки ден папараците ни предлагат нов кадър на гърди без сутиен – Дженифър Анистън, Ким Кардашиян, Бела Хадид, Кендал Дженър, Роузи Хънтигтън-Уайтли са новите дами, които демонстрират свобода. На пръв поглед обикновен стил от дънки и тениска или удобна рокля, но те дават възможност да се покаже това, което другите скриват под бельото.

Звездните дами, уморени от условности, решиха да се освободят от оковите на сутиена и да поемат дълбоко дъх, без да се притесняват от очертанията на гърдите си. Преди да решите да следвате всяка стъпка на звездите, вижте как изглеждат без сутиени. Едва след това преценете дали може да си го позволите. Е, на вечерята за запознанството с родителите на партньора си едва ли е удачно да се освободите от сутиена си.

Повече за движението Free the Nipple може да прочетете в августовския брой на списание ELLE България, което ще е на пазара на 21 юли. 

© Splash, Риана, Риана

Звездите и движението Free the nipple

Галерия

Звездите и движението Free the nipple

Снимки: Instagram, Splash

Автор Люба Вангелова

Още по етикети

истории , звезди , гърди
messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser