Преминете към основното съдържание

Да поиграем на стил с любимата риза на половинката

Верен партньор в играта, който гарантира моден успех, е Tommy Hilfiger
© ImaxTree, Getty

Класиката си е класика, особено когато говорим за кино и най-вече за култовия американски филм „Девет седмици и половина“. Нима някой може да забрави сцената с Ким Бейсинджър и бялата мъжка риза? Секси находка, на която винаги можем да направим успешен моден прочит с подкрепата на друга американска класика, Tommy Hilfiger.

Бърз поглед върху най-доброто по темата от стрийт стайла ни убеди, че сме точно в десетката.

© Архив на марката

Риза TOMMYXMERCEDES, джинси, очила, чанта и чехли TOMMY HILFIGER, горна част от бански TOMMYXZENDAYA

Бяла риза, но с пола или с джинси? И двата варианта са актуални. Тъй като обаче сме амбициозни момичета, основна съставка от експеримента ни решихме да са комфортните широки джинси. Завържете на талията разкопчаната бяла мъжка риза, сложете черно горнище на бански под нея, добавете голяма чанта с две дръжки и слънчеви очила. Резултатът е С МАЛКО УСИЛИЯ СТРАХОТЕН РЕЗУЛТАТ – формула, която всички обичаме.

Доволни сме от резултата, но защо да се ограничаваме? Вижте в галерията ни още ризи в цвят и с десен, които си заслужава да откраднем и да продължим експеримента. Вие коя бихте избрали? Ние ще изпробваме всичките!

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser