Преминете към основното съдържание

Да посрещнем уикенда със стил: 20 ярки стайлинг идеи

Галерия
Толя Стоянова / Снимки: IMaxTree

Предизвикваме ви да посрещнете уикенда със стил, но заедно с Kane, McCartney, Prada и Versace. Те ни показаха 20 ярки стайлинг идеи, които ни вдъхновиха да разнообразим ежедневната ни визия. Цветовете са смели, принтовете дръзки, а лятното настроение, което носят - положително и заразяващо. Приготвили сме ви голямо разнообразие от кройки, десени, детайли, аксесоари и комбинации, за да изберете тези, които са най-подходящи за вас.

Една от модните находки, която определено се открои сред останалите, е жълтата дълга рокля на Kane. Причина за това е слънчевият цвят, който асоциираме с най-любимия ни сезон. Да, за лятото говорим!

През уикенда почти всички правила отпадат и е време да експериментираме със стайлинга си. Единственото правило, което остава е, че трябва да се чувстваме удобно, красиви и сексапилни в дрехите си. Ако се чудите кога е най-подходящо да пробвате нещо ново и различно, започнете сега. Versace ще ви накара да повярвате, че леопардовите клинове далеч не са кичозни, а напротив. Този животински принт се превърна в един от най-актуалните за сезона и има защо.

За още фешън идеи - разгледайте галерията ни и не се колебайте да взаимствате от нея, за да сътворите възхитителен уикенд стайлинг.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser