Преминете към основното съдържание

Да спортуваме Kangoo Jumps и да подарим усмивки на повече деца за Коледа

Операция “Плюшено Мече” е неправителствена организация, работеща в обществена полза, която вече 9-та година организира най-голямата Коледна кампания за подаряване на подаръци на деца в неравностойно положение в България. За 8 години...

Операция “Плюшено Мече” е неправителствена организация, работеща в обществена полза, която вече 9-та година организира най-голямата Коледна кампания за подаряване на подаръци на деца в неравностойно положение в България. За 8 години организацията е посетила приблизително 10 000 български деца. Бенефициенти са деца и младежи без родители, деца в риск и деца с увреждания, както и техните домове. 

Първото посещение на екипа е през 2008 година в дом за деца в неравностойно положение „Коджакафалията“ в град Бургас, където над 30 деца получават подаръци. С всяка изминала година броят на институциите и посещаваните региони в страната се увеличава, а през 2015 г. Те посетените институции са над 330 институции в цялата страна, а раздадените подаръци са над 7000 деца. 

Операция “Плюшено Мече” работи само с нови персонални подаръци по точни списъци с желанията на децата, любезно предоставени от директорите и персонала на всяка институция в партньорство със сдружението. 

През 2015 година доброволци от цяла България подават ръка на инициативата, в резултат на което са сформирани екипи във всички 28 региона в страната, които да намерят и посетят всяко дете, нуждаещо се от любов и подкрепа. Семейството на Операция "Плюшено Мече" се увеличи от трима членове през 2008 г. до над 130 във всички точки на родината ни.

През 2016 г е обявено началото на менторска програма „Плюшено мече“ с цел целогодишна работа с деца в неравностойно положение.

Тази година организацията провежда интересно събитие с благотворителна цел, в което ви приканваме да се включите. Особеното е, че в това събитие ще се включи световноизвестната звезда в спорта. Тя е Кинга Себастиен - инструкторка по Kangoo Jumps на звезди като Ким Кардашиян, Андреа Баника и др. Но Kangoo Jumps не е само спорт за Кинга, той е нейната но и мисия. Чрез него тя помага на хора в нужда, организирайки благотворителни събития “Kangoo Jumps save the life”. Посредством спорта тя събира дарения за деца. 

На 11 декември в София и на 12 декември във Варна ще се състои поредната нейна благотворителна акция, като събраните пари от тази акция ще бъдат предадени на организацията "Плюшено мече".Това няма да бъде единствената благотвотителна акция с "Плюшено мече" - от началото на 2017 г. Кинга ще продължи да работи с организацията по менторскта им програма

В София събитието ще се проведе на 11декември в MVJ Studio от 19.00 ч.

Да спортуваме заедно и да помогнем да сбъднем една детска мечта за Коледа!

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser