Преминете към основното съдържание

Даян Крюгер не разбира манията на американките към външния вид

"Не излизам без слънцезащитен крем", споделя 40-годишната актриса.
Даян Крюгер
Даян Крюгер © Getty images

Даян Крюгер е сред най-красивите жени в света, като тя е сред малкото актриси в Холивуд, които все още не са прибегнали до пластичната хирургия за своята визия. В скорошно интервю 40-годишната германка споделя, че е типична европейка и приема много по-спокойно външния си вид, отколкото американките.

"Аз съм типичната европейка и за разлика от повечето жители в Лос Анджелис не споделям страстта им към загара. Затова всеки път, когато излизам, използвам слънцезащитен крем", обяснява блондинката.

В допълнение Даян разкрива, че за разлика от американките, жените от Стария континент не плащат баснословни суми за различни козметични продукти. "Когато съм в Ню Йорк се учудвам на това, че жените по всяко време са толкова гримирани сякаш след малко ще са на червения килим. Винаги са на високи токчета, с официални рокли, постоянно гледат кожата си и редовно посещават козметичните центрове. При мен е коренно различно - понякога дори забравям да си оскубя веждите, просто се отнасям по=спокойно към външния си вид, отколкото американките", казва Крюгер.

Автор: Ирена Късметска

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser