Преминете към основното съдържание

Дали Фарел е новата модна икона?

На 1 юни CFDA ще избере кой ще носи тази отговорна титла през цялата 2015-та
© Shutterstok

На предстоящите награди на CFDA (Наградите на модните дизайнери на Америка) новият любимец на Карл Лагерфелд вероятно ще приеме щафетата на модна икона от Риана.

Съвременният кумир, музикант, дизайнер и модел Уилямс влияе в много сфери от ежедневието на съвременните младежи не по-малко от Кание Уест и Бионсе. Задаваме си въпроса: ще се превърне ли в традиция CFDA да награждава идоли от поп музиката? Не актьори, модели, дизайнери, модни блогъри или светски красавици, а певци и шоумени, чиито имена се срещат предимно в музикалните класации.

Всичко започна да се смесва със световната мода. На корицата на Rolling Stone скоро можем да видим Кара Делевин, а не Мадона, а Фарел Уилямс почти официално влезе в редиците на музите на модна къща Chanel, което само ни радва. 

Разбира се един от въпросите, който вълнува повечето медии, е, как ще бъде облечен Фарел на церемонията по награждаването? Дали ще се възползва като Риана и ще взриви интернет? Миналата година тя бе наречена голата кралица на CFDA, тъй като се появи с прозрачна рокля на церемонията. Може би си мислите, че на мъжете в съвременната мода и поп сцена им е позволено по-малко, в сравнение с жените, но като че ли това не се отнася за такива като Рик Оуенс и Том Форд. Достатъчно е само да си припомним и стила на Кание Уест.

За нас Фарел отдавна е модна икона! 

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser