Преминете към основното съдържание

Дали Риана ще промени стилът на бременните жени?

Галерия

Бременната Риана не спира да провокира с визията си. По-рано този месец, на шоуто на Dior, по време на Седмицата на модата в Париж, се появи в черни ботуши до коляното; шията и деколтето й бяха окичени с многослойни огърлици, но най-впечатляващият аксесоар бе от майката природа: растящият корем, прозиращ през черна дантела, разкриваща и бельото й. Този тоалет и още от най-впечатляващите й стайлинг идеи – може да откриете в галерията ни.

„Риана запалва стила на бременността. Не се крие. Това е по-скоро изливаща енергия... неукротима и изобилна красота“, твърди стилистът и моден консултант Соланж Франклин. Дръзката философия на Риана е практически радикална – „ясна демонстрация на уникалната сила и решимост, необходими, за да преминем през всичко“.

Риана дава силен отговор на това какво означава да си бременна през 2022 г., на фона на пандемия, война и продължаващата криза, свързана със здравето на чернокожите майки. Внасянето на нов живот в света при тези обстоятелства изисква силен оптимизъм. Модата е форма на изкуство, отразяващо своето време; същото важи и за модата за бременни. Предстои потенциален ефект върху модната индустрия.

Всяка млада бременна жена се чуди дали по време на бременността, или след нея, ще загуби част от себе си и дали ще успее да се запази такава, каквато е била. Стилът на Риана наистина показа, че можем да бъдем на 100% себе си и няма грешен начин да го направим. Не е нужно да се прикриваме и да се чувствате супер неудобно, ако облечем нещо по-провокативно. Начинът на обличане на певицата може да изглежда прекалено смел и екстравагантен за бъдещите майки, но тя просто продължава да се облича като себе си, без да изневерява на личния си стил и избор.

Бременността е период, често съпътстван от ограничения, но в ерата на Риана правилата за обличане отпадат.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser