Преминете към основното съдържание

Дамска чанта за работа? Ето кои са най-добрите модели

Когато става въпрос за чанти за работа, искаме аксесоар, който ще завърши външния ни вид и ще представя имиджа ни. Пазарът е голям, а страхотни модели дебнат отвсякъде - затова ви предлагаме няколко ориентира, когато купувате следващата перла в короната на деловия ви стил.

Има ли такова нещо като най-добра чанта за работа? Не, защото различните модели отговорят на различни потребности. Измислянето на универсално, единствено, работещо за всеки ден за всяка жена решение е обречено на провал. Няма как една чанта да прави всичко наведнъж - да изглежда професионално, но не натруфено, да побира маратонки и лаптоп, а понякога и покупки от магазина, да е лека и лесна за носене, да организира прилежно всички вещи, без да вътре да е хаос.

Ето защо модните дизайнери са се отказали да търсят невъзможното, създавайки множество модели в категорията на дамските чанти. Именно с тях ще ви запознаем в следващите редове, за ви помогнем да откриете чантата, която отговаря на вашия начин на живот, стил и бюджет. Ако пък знаете какво търсите, просто разгледайте актуалните модели в магазините и онлайн веригите, сред които ССС и други утвърдени компании.

Лукс на рамо - заслужавате да се поглезите

Нека първият критерий с качеството на материалите. Чантата за работа трябва да е здрава, за да издържи на тежестта на вашите принадлежности, грим, телефон, таблет или лаптоп, както и на ежедневното носене в автомобила. Така твърдите кожени чанти с дръжки за рамо се отличават веднага - усещането за лукс от допира и аромата на кожата ще ви радва всеки ден, а трайността й ще ви изненада при подходяща и редовно поддръжка. Ако не носите много вещи, но държите да се поглезите, по-малките правоъгълни или квадратни кожени модели също са вариант. Лак или мат - оставете чантата да прави впечатление при всяка работна среща.

Синтетичните материали и еко кожата са алтернатива, те са по-меки и се предлагат в свежи и нестандартни цветове, които може да използвате в контраст с основното ви облекло. Ако работата ви не е в офис или не изисква делово облекло, то е добра идея да помислите за кожена или текстилна раница, а защо не и от рециклирани устойчиви материали? Такъв модел е лек, удобен и сигурен, особено за ежедневно пътуване с градския транспорт или при продължително ходене, а и ще имате място да вземете допълнителна връхна дреха или нещо от супермаркета на прибиране вкъщи. Меките чанти с дълга дръжка за носете през рамо също са вариант, съдейки по търсенето в големи платформи като ССС, но все пак изберете модел с цип, за да сте сигурни, че нищо няма да падне от чантата.

Вътрешно разпределение и малките екстри

Отделенията за документи, телефон, визитки, ключове и химикалки са важни за бизнес дамите. Помислете какво искате да сложите в чантата и ще знаете броя на джобовете, от които се нуждаете. Важно е да има отделение с цип за портмонето, а предните джобове също могат да ви улеснят. Дизайнът с една или две основни прегради доминира сред корпоративния стил, докато меките торбести без разделител са подходящи за дамите, които обичат да носят книги, тефтери или пък допълнителни дрехи. Повечето онлайн магазини, сред които и ССС, имат подробно описание и снимки, така че да видите всеки детайл на чантите.

Винаги ще има още нещо повече, което да наклони везните в избора на идеалния аксесоар за работна. Теглото, цветът, малкият държач за ключове, допълнителната презрамка, металният орнамент, декорацията или друг детайл, който просто ви харесва. Търсете баланса - идеалната чанта, която отговаря на бюджета ви, подчертава стила ви и най-важното - върши ви перфектна работа.

Още по етикети

чанти , CCC
messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser