Преминете към основното съдържание

Даниел Крейг отказал 50 млн. долара заради Джеймс Бонд

Офертата била за телефон, който Агент 007 да използва
Даниел Крейг като Джеймс Бонд в "Спектър"
Даниел Крейг като Джеймс Бонд в "Спектър" © dailymail

Даниел Крейг, който в последните четири филма за Джеймс Бонд влиза в образа на британския агент, доказа, че за него парите не са водещи, когато става въпрос за най-емблематичната му роля.

Медиите на Острова разкриха, че популярна китайска компания за мобилни телефони предложила на Крейг и режисьора на последната лента за 007 „Спектър“ Сам Мендес 50 милиона долара, ако техни мобилни апарати се използват във филма. И двамата обаче отказали да подпишат договор, тъй като не смятали, че този тип телефони са „най-доброто“, каквото се очаква да има популярният агент.

Това обаче не била единствената оферта, която била отхвърлена. Друга компания отправила към екипа на "Спектър" същото предложение, само че за сумата от 18 милиона. Но и тя не била приета.

24-ият филм за Джеймс Бонд отново разби боксофисите Само за първата седмица от излизането си по екраните на Острова, "Спектър" има приходи от 41 милиона паунда.

Автор: Ирена Късметска

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser